پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۰۸

معاون حمل و نقل شهرداری تهران مطرح کرد؛

برنامه ریزی مدیریت شهری برای فعال سازی ۳ هزار دستگاه اتوبوس

برنامه ریزی مدیریت شهری برای فعال سازی ۳ هزار دستگاه اتوبوس

معاون حمل و نقل شهرداری تهران گفت: مدیریت شهری در تلاش است تا ۳ هزار دستگاه اتوبوس را فعال کند و اتوبوس‌ها نیز اغلب در نقاط پر مسافر شهر به کار گرفته خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شفیعی معاون حمل و نقل شهرداری تهران صبح امروز در مراسم رونمایی از ۱۱۰ دستگاه اتوبوس در جمع خبرنگاران گفت: وضعیت فرسودگی ناوگان عمومی در وضعیت خوبی نیست و حدود ۱۰ سال است که نوسازی به طور جدی رخ نداده و عمر ناوگان عمومی بالا رفته است.

وی افزود: در همین راستا قرارداد ۱۱۰ دستگاه اتوبوس بسته شده است که امروز رونمایی می‌شوند. این اتوبوس‌ها یورو ۴ بوده و رمپ لازم برای استفاده گروه‌های توان خواه را نیز دارند.

شفیعی با بیان اینکه تا پایان سال مجموعاً ۲۷۵ دستگاه اتوبوس تحویل ناوگان عمومی خواهد شد، افزود: برنامه ریزی برای نوسازی ناوگان انجام شده و تا یک سال آینده وضعیت کیفی اتوبوس رانی تهران تغییر خواهد کرد.

معاون حمل و نقل شهرداری تهران اظهار داشت: برنامه ریزی ما شامل توسعه اتوبوس‌ها نیز است که ۹۰۰ دستگاه اتوبوس که به دلایل مختلف متوقف هستند را تا ۵ الی ۶ ماه آینده وارد چرخه شهری کنیم.

وی تاکید کرد: مدیریت شهری در تلاش است تا ۳ هزار دستگاه اتوبوس را فعال کند و اتوبوس‌ها نیز اغلب در نقاط پر مسافر شهر به کار گرفته خواهند شد.

کد خبر 5346591

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha